Wie ben ik

carla2Ik ben Carla de Jong,  gehuwd en moeder van 3 kinderen.   Ik ben zelf ook behoorlijk uit balans geraakt na het verlies van ons derde kindje. Ik voelde me verdwaald en had behoefte aan steun en informatie, want niets was meer hetzelfde in mijn leven, alles was veranderd. Ik heb zelf ervaren dat deskundige hulp me veel rust en richting gaf.   Nadien ben ik in mijn leven en in mijn werk altijd wel nieuwsgierig gebleven naar verlies en rouw. Want ik merkte dat rouw in meerdere gebeurtenissen terugkwam als alleen bij een overlijden. Vooral in mijn werk als verpleegkundige zag ik telkens wat verlies van gezondheid voor gevolgen had voor mensen. Dit alles heeft ervoor gevolgd dat ik mijn hart ben gaan volgen en besloot om verder te gaan studeren.

-enter-
In juni 2019 heb ik mijn vervolgstudie afgerond voor verlies en rouwtherapeut in regio Midden-Brabant.

Verlies overkomt ons eigenlijk allemaal en het is helpend als er iemand is met je meeloopt. Verlies verwerk je niet, uiteindelijk leer je het verweven in je leven.

Ik ben een betrokken persoon die psychosociale hulp bied bij een voor jou betekenisvol verlies.
Ik heb aandacht voor jouw verhaal en je tempo.

-enter-

Om de kwaliteit in mijn werk te blijven waarborgen blijf ik mezelf scholen  in opleidingen (bij)scholingen, supervisie en intervisie.

-enter-

Naast mijn gedrevenheid en passie voor mijn eigen praktijk vind ik het fijn om in mijn vrije tijd te genieten van mijn gezin en vrienden, maar vooral ook van de kleine dingen in het leven.
Momenteel  werk ik als verpleegkundige in een hospice (parttime).
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.

-enter-

Met vriendelijke groet,

-enter-

Carla de Jong

Verlies en Rouwtherapeut 

-enter-

  • RELEVANTE OPLEIDINGEN
  • 2018-2019 Verlies-Rouwtherapeut, Land van Rouw- Nijmegen, (gecertificeerd)
  • 2014-2015  Counseling en Coaching, Academisch Counselor en Coach, (gediplomeerd)
  • 2012-2013  Rouw en verliesbegeleiding , HGU-Utrecht post hbo (gecertificeerd)
  • 1987-1991  A – Verpleegkundige, “De Heiningen ” Tilburg (gediplomeerd)
  • -enter-
  • Big registratie nr: 79006493830

-enter-
Praktijkervaring / trainingen / workshops / lezingen