Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

1. Een afspraak die binnen 24 uur wordt geannuleerd wordt in rekening gebracht.

 

2. Aftrekpost voor de belastingdienst.
Voor werkenden is vaak een jaarbudget voorhanden, dat mag worden ingezet als een traject verzuim  vermindert of voorkomt, of als de begeleiding op een andere manier ten goede komt aan het werk. Mogelijk dat u wel de coachingskosten kunt opvoeren bij de jaarlijkse belastingaangifte.

 

3. Via PGB is er een mogelijkheid om deze zorg in te kopen (via begeleiding). Een CIZ -indicatie is wel noodzakelijk.

 

4. Sommige werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid voor een coachtraject. Dit kan ten goede komen aan de ziektekosten.

 

5. Heb je een WW- uitkering? Dan zijn er mogelijkheden bij het UWV via het re-integratiebudget of een individuele re-integratie overeenkomst. Informeer hier naar bij het UWV.

6.Mensen die in het onderwijs werken, kunnen een beroep doen op het zogenoemde Vervangingsfonds. Dit fonds vergoedt, onder bepaalde voorwaarden, begeleiding van leerkrachten. De onderwijsgevende kan daarbij zelf een zorgverlener uitkiezen.

 

7. Een vertrouwensband is belangrijk om tot een samenwerking te komen. Dit is ook voor jouw als hulpvrager belangrijk. Verder houd ik me aan de ethische code van de academie van counseling en coaching. Alles wordt in vertrouwen en discreet behandeld.

 

8. Een afspraak in de avonduren behoord ook tot de mogelijkheden.

 

9. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, is een bezoek aan het thuisadres ook bespreekbaar. De gemaakte reiskosten worden dan wel verrekend.